Contenuto principale

Messaggio di avviso

Questo sito fa uso di cookie (tecnici e analitici ad essi assimilabili) per migliorare l'esperienza di navigazione degli utenti e per raccogliere informazioni sull'utilizzo del sito stesso. Oltre ai precedenti il presente sito contiene componenti di terze parti (Google maps, Facebook, Issuu, Twitter, Youtube) che utilizzano cookie di profilazione a fini pubblicitari per i quali è necessario prestare il consenso. Può conoscere i dettagli cliccando sul pulsante "Cookie Policy". Proseguendo nella navigazione nel sito si accetta l'uso di tutti i cookie di terze parti precedentemente elencati.

{mosimage}

Konsullata e Shkodres nisi sot proçedurat e seleksionit per punesimin e nje punonjesi me kontrate per sherbimet si Asistent administrativ ne sektorin konsullar/viza.

Per te marre pjese ne band duhet te jeni ne moshe madhore, me shkolle te mesme, te shendetshem dhe banues ne Shqiperi prej te pakten dy vjet. Kandidatet duhet te paraqesin kerkesen dhe dokumentat qe kerkohen para 7 gushtit te ardhshem. Kush i pergjigjet te dhenave te kerkuara do t’i nenshtrohet me pas kater provave: nje perkthimi me shkrim, pa perdorimin e fjalorit, te nje teksti zyrtar nga italishtja ne shqip; nje bashkebisedimi me pare ne italisht pastaj ne shqip per te verifikuar njohjen; dy provapraktike, e para ne kompjuter per zhvillimin e detyrave te zyres, tjetra me karakter praktik per bashkepunimin konsullar.

Bandi i plote dhe modeli per paraqitjen e kerkeses jane te gatshem edhe on line ne adresen www.consscutari.esteri.it. 

Burimi italian: Aise

Perkth: Iris Frasheri